
|
Száraz Fehérbor
Jelenlegi forgalomban lévő évjárat: 2009
Különleges, kellemes illatú és zamatú, tüzes, harmonikus minőségi fehérbor. Képes rendkívüli illatintenzitást felmutatni. Általában könnyű és zamatos, de lehet testes és fűszeres is. Kemény karakterű, jól tárolható bor.
Ételajánlás: 11-12 ˚C-on szárnyasokhoz, halakhoz.
|
|
|
|

|
Száraz Fehérbor
Jelenlegi forgalomban lévő évjárat: 2011
Reduktív eljárással készült friss, üde, harmonikusan száraz fehérbor. Tiszta elegáns, intenzív illat, megkóstolva remek egyensúly, szájbetöltő struktúra, kiegyensúlyozott savak jellemzik. Alkoholban gazdag, tüzes lágy bor. Sokéves érlelést csak kivételesen jó évjáratból visel el, ilyenkor a ki nem erjedt cukor segít a szép érésben.
Ételajánlás: fogyasztását 13 °C-on saláták mellé ajánljuk.
|
|
|
|

|
Félédes Fehérbor
Jelenlegi forgalomban lévő évjárat: évjárat nélküli.
Üde illat, virágos, bodzás jegyek fedezhetők fel ebben az édes fehérborban. Rövid héjon áztatással és reduktív technológiával készült megőrizendő a fajtára jellemző ízvilágot.
Ételajánlás: 10 -12 ˚C-on ajánljuk, édeskés mártással készített húsokhoz, desszertekhez.
|
|
|
|
|
|
|
|